افزودن شاخه در پرستاشاپ
دلیل اهمیت دسته بندی و شاخه ها در وبسایتها
صفحات دستهبندی یا شاخه در هر وبسایت سایر صفحات منفرد سایت را بر اساس یک موضوع یا تم مشترک در کنار هم گروهبندی میکند.در وبسایتهای فروشگاهی نیز صفحات دستهبندی محصولات مشابه را به صورت گروهی در خود نگه میدارند. وظیفه صفحات دسته بندی این است تا محتوای شما را به نحوی سازماندهی کنند تا کاربران بتوانند به راحتی محتوا یا محصول شما را در کمترین زمان ممکن پیدا کنند.
شما باید برای ایجاد دسته بندی جدید حداقل دو محصول با ویژگی مشابه داشته باشید. محصولات موجود در دسته بندی باید قابل مقایسه باشند. این نکته را حین افزودن محصولات و دسته بندی های جدید به خاطر بسپارید.
حال سوال پیش می آید اگر هیچ شاخه ای ایجاد نکنیم و فقط محصولات را اضافه کنیم چه اتفاقی می افتد ؟ فرض کنید یک سایت محصولات پوستی داریم که محصولات متنوعی از ضدافتاب ها محصولات روتین پوستی کرم دور چشم کرم ضدچروک و ... دارد. یک مشتری وارد سایت ما می شود و با یک حجم محصول غیر سازماندهی شده روبرو می شود که ممکن است اصلا نتواند محصول موردنظرش را پیدا کند اما اگر شاخه های مختلف ایجاد کرده و محصولات مرتبط را در آن شاخه قرار داده کاربر اگر به ضدآفتاب نیاز دارد می تواند به شاخه ضدآفتابها رفته تا به راحتی بتواند با همه ضدآفتابهای موجود در سایتمان روبرو شود و با مقایسه انتخاب خوب و مناسبی داشته باشد.
نکته: توصیه می شود در دسته بندی قبل از رفتن به بخش زیر و ایجاد دسته همه محصولات خود را مدنظر داشته باشید چند سایت که حوزه کاری مشابهی با شما دارند را بررسی کنید و سپس بهترین دسته بندی که می تواند محصولاتتان داشته باشد را انجام دهید.
افزودن یک شاخه جدید در پرستاشاپ
1- ابتدا وارد پنل ادمین پرستاشاپ خود شوید.
2- با وارد شدن به پیشخوان در سمت راست(اگر زبان فارسی باشد) با نوار ابزاری روبرو میشوید در این نوار بر روی کاتالوگ و سپس شاخه ها کلیک کنید.
3- در صفحه باز شده در بالا سمت چپ بر روی افزودن شاخه جدید کلیک کنید.
4- در صفحه باز شده باید اطلاعات مربوط به شاخه خود را وارد کنید.
1- نام شاخه شما چیست
2- در دسته بندی ها شاخه والدش چه شاخه ای است(مثال: در یک سایت یک شاخه والد تحت عنوان پوشاک داشته باشیم زیرمجموعه آن مردانه، زنانه و بچگانه و زیر مجموعه هر کدام از آنها لباس، کفش، اکسسوری و ...) البته دقت داشته باشید در پرستاشاپ یک شاخه والد اصلی تحت عنوان خانه داریم که دسته بندی های ما زیرمجموعه این شاخه قرار می گیرد.
3- اگر برای این شاخه توضیحاتی وجود دارد در این قسمت وارد نمایید.
توضیحات مربوط به تصاویر هم که در زیر هر بخش نوشته شده است. فقط دقت کنید که تصویر بندانگشتی منو و تصویر کوچک دسته بندی بستگی به نوع قالب شما دارد که آیا در قالب نمایشش مشخص شده است یا خیر.
4- عنوان متا همان عنوانی است که با سرچ در موتورهای جستجو قرار است به نمایش گذاشته شود اگر میخواهید عنوانی متفاوت با نام داشته باشد در این قسمت وارد کنید در غیراینصورت این قسمت را خالی بگذارید.
5- توضیحات متا نیز توضیحاتی است که در موتورهای جستجو نمایش داده می شود که باز در صورت خالی گذاشتن همان توضیحات قسمت3 را نمایش میدهد.
6- url همان آدرس یکتا و منحصربفردیست که در بخش url مرورگر شما نمایش داده می شود بهتر است url ها لاتین باشد و اگر قرار است چند بخشی باشد از - به جای _ استفاده کنید.
7- چه گروه هایی از کاربرانی که وارد سایت می شوند میخواهید به محتوای این شاخه دسترسی داشته باشند.
و در انتها بر روی ذخیره کلیک می کنید. اگر احتیاج داشتید شاخه دیگری زیر مجموعه این شاخه ایجاد شود دوباره به قسمت شاخه ها مراجعه کرده ایندفعه شاخه ایجاد شده قابل نمایش است با کلیک بر روی آن وارد آن شاخه شده و سپس بر روی افزودن شاخه در بالا سمت چپ کلیک کرده و مراحل قبلی را تکرار می کنید. در این وضعیت شاخه جدید ایجاد شده زیر مجموعه شاخه قبلی می شود.