سایت شما به صورت پیشفرض اطلاعات خاصی ندارد و صرفا ایمیلی که در زمان نصب پرستاشاپ وارد کرده‌اید را در بخش اطلاعات نشان می‌دهد. برای اینکه سایت شما معتبر تر بنظر بیاید و مشتریان شما اطلاعات شما و راه های تماس با شما را بدانند بهتر است اطلاعات خود را در قسمت فوتر که بیشتر در دید کاربران است وارد نمایید.

ویرایش اطلاعات فروشگاه در فوتر پرستاشاپ

گاهی پیش می آید که لازم است سفارشی را از طریق پنل ادمین ثبت کنید. مثلا مشتری سفارش خود را ثبت کرده و پرداخت را نیز انجام داده است ولی به دلیل مشکلات اینترنت و درگاه های پرداخت وضعیتی برای آن سفارش مشخص نشده و یا حتی در سفارش تعداد کالا را عدد صفر ثبت کرده است.

ایجاد سفارش از طریق پنل ادمین در پرستاشاپ

اگر فروشگاه اینترنتی شما محصولات فیزیکی دارد که نیاز است به دست مشتری برسد طبیعتا نیاز دارید آنها را برای مشتری ارسال نمایید به روش های مختلفی که موجود است مثل پست، پیک موتوری و ... تعریف حامل پستی در پرستاشاپ

تعریف حامل پستی در پرستاشاپ

قوانین قیمت کاتالوگ شما را قادر می سازد کاهش قیمت را بر اساس دسته، برند، فراهم کننده، ویژگی یا مشخصه تعیین کنید. همانطور که از نام آن پیداست، این نوع قوانین برای طیف وسیعی از محصولات اعمال می شود. نمی توان از آن برای یک محصول واحد استفاده کرد.

به عنوان مثال، می توانید قانونی تنظیم کنید که بگویید برای مشتریان ایرانی متعلق به

راهنمای ایجاد کد تخفیف پرستاشاپ - قوانین قیمت کاتالوگ

افزایش فروش و بازاریابی همواره یکی از چالش‌های اصلی پیش روی فروشگاه‌های اینترنتی است. تخفیف دادن به مشتری یکی از ابزارهایی است که به راحتی از طریق آن می‌توانید برای بازاریابی و افزایش فروش محصولات کمک بگیرید.

راهنمای ایجاد کد تخفیف پرستاشاپ - قوانین سبد خرید

پرستاشاپ این امکان را فراهم کرده است که اگر احتیاج داشتید بتوانید فایل پیوست برای محصولی را در اختیار مشتری قرار دهید. هر فروشگاه اینترنتی که دارید ممکن است گاهی نیاز باشد دستورالعملها و طرزکار یک محصول را برای مشتری توضیح دهید(چیزی شبیه به بروشورهای طرز کار محصول)، که این کار را می توانید از قسمت پیوست فایلها انجام دهید.در این قسمت این قابلیت وجود دارد که شما هر تعداد فایلی که لازم است را در صفحه‌ی محصول قرار دهید. این فایل می‌تواند PDF راهنمای استفاده از محصول و یا درایورهای یک دستگاه الکترونیکی باشد.

افزودن و مدیریت پیوست فایل به محصولات در پرستاشاپ

در پرستاشاپ، منظور از تامین کننده یا supplier شرکتی‌ است که محصولات شما را فراهم می‌کند، اگر محصولات را خودتان تولید می‌کنید خودتان را به عنوان فراهم‌کننده در پرستاشاپ وارد کنید.مدیریت فراهم کننده ها در پرستاشاپ در این مطلب هرآنچه در مورد تامین کنندگان پرستاشاپ باید بدانید، به شما آموزش می‌دهیم؛ با ما همراه باشید.

افزودن و مدیریت فراهم کننده در پرستاشاپ

اگر محصولاتی که در سایت فروشگاهی خودتان قرار داده اید تولید خودتان نیستند یک برند و یا یک تولید کننده خاص دارند، بهتر است که این برندها را در فروشگاه پرستاشاپی خود ثبت کنید زیرا اغلب افراد هنگام خرید به برند محصولات توجه می‌کنند و بر اساس برند موردعلاقه خرید خود را انجام می دهند.

افزودن برندمحصول و آدرس برند در پرستاشاپ

فرض کنید شما یک سایت فروش کفش دارید در آموزش های قبلی یاد گرفتیم که چطور میتوان این محصولات را به سایت خودمون اضافه کنیم(آموزش افزودن محصولات به پرستاشاپ) و اینکه چطور میتوانیم شاخه و دسته بندی ایجاد کنیم و

آموزش کامل مشخصه ها و ویژگی های محصول در پرستاشاپ

صفحات دسته‌بندی یا شاخه ها در هر وب‌سایت، صفحات سایت را بر اساس یک موضوع یا ویژگی مشترک در کنار هم گروه‌بندی می‌کند. در وب‌سایت‌های فروشگاهی نیز در هر شاخه محصولاتی که ویژگی مشترکی دارند قرار می گیرند.

افزودن شاخه در پرستاشاپ

پرستاشاپ یک سیستم فروشگاه ساز اینترنتی است که به صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفته است. این سیستم با زبان PHP برنامه نویسی شده و از دیتابیس MySQL استفاده می کند، با نصب آن بر روی هاست می‌توانید فروشگاه اینترنتی خود را در زمانی کوتاه ایجاد کنید.

افزودن محصول در پرستاشاپ

برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی به کمک پرستاشاپ ابتدا نیاز به خرید دامنه و هاست داریم. دامنه (domain) در واقع همان آدرس فروشگاه اینترنتی ما و هاست سیستمی است که میزبانی سایت ما را در اختیار دارد و فایل های سایت برای نمایش بر روی آن بارگذاری می شود. 

آموزش نصب پرستاشاپ 1.7 روی لوکال هاست